resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3165
    oyununu epl top 6 seviyesine çıkarması için önünde iki adet alternatifi var.

    güven veren taş gibi bir sağ stoper olabilir. bunun için gerekli hızı ve zıplama yeteneği var. stoper özelliklerini geliştirebilirse hızıyla birlikte sağ bek pozisyonunda ama defansı geride üçleyebilen defans oyuncusu rolünü yüksek kalitede oynayabilir.

    ya da hücumda oyunu genişleten devamlı gidip gelen bir hücum beki olacak. epl seviyesinde bile yeterince güçlü bir geçiş savunması yapabilir mi bilmiyorum ama yapabiliri hayal ettiriyor. top ona geldiğinde verimli kullanabilir mi büyük bir soru işareti. çok koşmasına gerek kalmayan devamlı arkaları süpürmesi gerekmeyen bir pozisyonda şarjı azalmamış bir boey'nin hücumda neler yapabildiğini pek göremiyoruz oyunumuzun yapısı gereği. yine de pek maharetli durmuyor boey hücum yönünde. hücum preste başardıkları ayrı elbette, atak sürekliliği konusunda da büyük bir etken oluyor her zaman ama topu kullanmak konusunda kendisini epey geliştirmesi lazım.

    bu iki senaryodan ilkine daha yatkın bence boey. aynı hızda ve 4-6 cm daha uzun olsaydı hele rolü kesin bu olur derdim. hangisi daha öğretilebilir bilmiyorum ama muhteşem bir futbolcuya döndüğünü görmeyi çok istiyorum. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın