• 1
    --- alıntı ---
    sevgili ultraslan’lar,

    bugüne kadar yapmış olduğumuz tasarımlarımız ve ürünlerimiz sizler tarafından büyük ilgi gördü.

    ancak, bizler bir ilki gerçekleştirmek amacıyla ultraslan t-shirt tasarım yarışması düzenleyerek sizler tarafından da hazırlanabilecek kaliteli tasarımlara, fikirlere yer vermek istedik ve bir ultraslan ürününü de sizlerin beğenisi ve emeğiyle hazırlamak istedik.

    eminiz ki, bu yarışma ile gayet başarılı tasarımlar ortaya çıkacak ve herkesin ortak noktada buluştuğu bir ürünümüzü seçmiş olacağız.

    yarışma ile ilgili koşullar kısaca şöyle oluşmaktadır;

    - yarışmaya katılacak olanların tasarımlarını 02.05.2010 pazar günü saat 17.00’a kadar yarisma@ultraslan.com adresine mail atmaları gerekmektedir.bu tarihten sonra tasarımlar değerlendirilip, jurimiz tarafından seçilen tasarımlar sitemizde oylamaya sunulacaktır.

    - her bir katılımcı yarışmamıza 1 adet tasarım ile katılabilir.tasarımı gönderen kişinin tasarımı ile birlikte isim ve soyad bilgilerini de bizlere göndermesi gerekmektedir.

    - t-shirt modeli olarak polo yaka kısa kollu t-shirt modeli benimsenmiştir.tasarımlar, bunu ölçü alarak hazırlanmalıdır.

    - göndereceğiniz tasarımlar .jpg formatında olmalı ve yüksek çözünürlükte hazırlanmalıdır.(2000x2000 pixeli ve dosya boyutu 1 mb’i geçmemelidir )

    - kullanılacak renkler sarı, kırmızı ve beyazdır.sarı ve kırmızı renklerde galatasaray’ımızın renk tonları kullanılmalıdır.

    - galatasaray logosunun telif haklı olması sebebiyle hazırlanacak tasarımlarda kullanılmaması gerekmektedir.tasarımlarda, yeni ultraslan logomuz kullanılabilir.

    - yarışma sonucunda 1. olan tasarım, yarışmanın bitmesiyle birlikte ultraslan’ın yeni ürünü olarak üretilmeye başlanacaktır.2.ve 3. tasarımlar ise daha sonraki zamanlarda üretilmek üzere hazır tutulacaktır.ilk 3’e giren tasarım sahiplerine çeşitli hediyelerimiz olacaktır.

    herkese şimdiden başarılar dileriz.

    saygılarımızla.

    yarisma@ultraslan.com
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın