resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5957
    https://www.youtube.com/watch?v=xf40U8tD_EU
    bazı taraftarlar yüzünden şu şekil videosu düşecek bir gün çocuğun. 3 yıldır üstünde taşıdığı formayı gururla her alanda temsil eden son zamanların en yetenekli türk kanat oyuncusu. bu adam bizle büyüdü. nerelerden ne şartlarda geldi hepsini izledik. ölü babel ile baş etti, torrent ile baş etti, yeri geldi terim bile gereksiz yere kesti. üstüne takım arkadaşı adamı milyonların önünde hırpalamaya çalıştı. bakın bugün kimse marcao arıyor mu? aklına geliyor mu gün içinde? ancak allah korusun kerem'e bugün bir şey olsa ah kerem olsaydı deriz.
    yaşadık, gördük, tecrübe ettik. artık kerem'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz.
    top kontrolü sakarca olabilir ancak geri kalan her meziyet var. bir kere kendini geliştirebilen kaç yerli gördük? her sene farklı bir meziyet edinebilen kaç türk gördük? ben kerem'i çok seviyorum ve çok da savunuyorum. belki bir gün bana da illallah ettirir. futbol bu performanslar çok dalgalı oluyor. ancak bu adam standart bir performans verdi 3 senedir ve ayakta alkışlanmayı hak ediyor. bu arada yaşının 24 olduğunu da hatırlatmak isterim.
    istediği dine mensup olabilir, istediği hareketi kullanabilir, istediği duayı istediği yerde bağıra çağıra da okuyabilir. istediği siyasi partiyi destekler umurumda değil. benim yüzümü gs arması üstündeyken yere düşürmediği sürece istediğini şahsi olarak yapabilir.
    herkesin hayatına da kimse karışamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın