resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5954
    bakin ben kerem'in karakterini, tarzini tavrini zerre sevmem. daha kucukken 1-2 defa izmitte gorevde olduğum donemde bunun maclarina denk geldim. benim sevdigim tarzda karakterde bir futbolcu degil. hoca olsam takimimda istemem. amaaaaaaa! bu cocuk o zaman da sahaya cikmadan dua ediyordu. kamera mi vardi? milyonlar mi vardi? bombos tribunlere mi sov yapiyordu?

    bu adam canını dişine takiyor, oynuyor, oynatiyor, takimimiza katki veriyor!

    galatasaray icin yeri geldiginde fedakarlik yapiyor. hirsli, sahada eli belinde gezdigini gormedim. her zaman oyunu takip ediyor. yeri geliyor savunmaya da deli gibi yardim ettigi zamanlar oluyor.

    kendisini sevmeyen biri olarak hic kimse kusura bakmasin yedirmem ben bu cocugun hakkini. kendisine haksizlik eden kim varsa da, gerekirse ceza da alirim, agir konusurum, hakaret de ederim. hatta kufrederim, tazminatini oder, bir de yuzune kufreder parayi da suratina firlatirim. bu cocuk bizim degerimiz. bu cocuk galatasaray'a o konusanlardan milyon kat katki veriyor.

    daha once ebrar karakurt basliginda da yazdim. sporcu, futbolcu gibi kisilere -ci, -cu gibi ekler getirilecekse sporcu, futbolcu'dan ote birsey dememek lazim.

    ocu, bucu, bilmem neci, bilmem neli diyerek otekilestirmek haysiyetsizligin dik alasidir!

    ulkesine hizmet ettigi surece, takimina hizmet ettigi surece, kendi yedigi canaga pislemedigi surece de her türlü sporcuya destek veririm.

    bu konuda samimiyetim de belli, kendisini sevmememe ragmen sonuna kadar arkasindayim!

    edit: ekleme.

    kendisini sevmeme konusunu neden actim? romantik dusunceden yoksun taraftar muamelesi yememek icin. sapla samani ayırt edebildigimi gosterebildigim icin. hala anlamayanlar cikiyor ona hayret ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın