resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5961
    bir milli takım maçında dua etmesi üzerinden kendisine sallanan futbolcumuz.

    ideolojik olarak o kadar çığırtkan bir moda girdi ki ülke çok yazık. ve bunu böyle 30 üstü adamlar yapınca iyice hayretleniyorum. ya daha geçen voleybolda şampiyon olduk. normal bir ülke bunu kutlar değil mi, süperiz türküz filan der? ama bizim ülkede biri fesi smaçlayan bir kadın resmi yapar, biri ben bunu kutlamam der, biri atatürkçü kızlar der ama laf sokmak için diğer tarafa (yanına bir şeyler ekler filan). diğeri lezbiyen vesaire der. imamlar vaazlara çıkar. yahu şampiyon olduk. sevinin. laf sokmadan, sağa sola kaymadan dümdüz sevinin. sevinmeyen de bir sussun.

    internet, sosyal medya en çok türkiye'ye yaramadı. o kadar laçka ve o kadar egoluyuz ki... bağırsak, mide, böbrek dalak ve tüm sakatatlarla dolu bir labirentin içindeyiz sanki. kemirip duruyoruz sakız gibi. insanlar kendi düşüncesini çok önemsiyor ve o düşünceleri aktardığında dünyada bir değişim olacağını filan zannediyor. o yüzden de kimse susmuyor.

    kerem hep yaptığı gibi ellerini açtı, maç öncesi duasını etti. bundan önce kazandığımız, şampiyon olduğumuz maçlarda da dua etti bu adam. ermenistan'la berabere kalınca suçlu dua etmesi oldu nedense. kerem dua eder. icardi de ensesinde haç dövmesi taşır. insanlar inanır veya inanmaz. bunlara neden bu kadar takık olduk? özellikle twitter çok korkutucu.

    neyse, özetle seninleyiz keremim. daha çok dua et kardeşim. çünkü biz daha çok ve daha çok çalıştığını biliyoruz. hatalarına kızsak da çabana aşığız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın