resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 377
    ndombele 8-10 iken kendisi 6-8'dir. erden timur kendisinin transfer hikayesini güzelce anlattı.

    okan buruk hem torrerira'ya yedek olabilecek hem de skor ihtiyacı olan maçlarda istem dışı 4-2-4'e dönen takımda iki defansif orta saha ile oynayabilmek için 6-8 oynayabilecek bir futbolcu istiyordu. en büyük aday ve muhtemel transfer sofyan amrabat'dı. avrupada transferin son günü olan 1 eylül'de bir anda machester united ortaya çıkıp amrabat'ı kapınca risk almış olan galatasaray yönetimi elindeki alternatiflere yöneldi. eğer amrabat işi olsaydı her şey mükemmel olacaktı ama risk almanın içinde bu tarz sonuçlar da var.

    6-8 oynayabilen ve transfer edebileceğimiz her futbolcu torreira'nın yedeği olmayı kabul etmediği gibi bazıları da maliyet olarak elenmek durumunda kalmış olabilir. sarri itiraz etmeseydi belki kendisini alacak ve oliveira'yı da gönderecektik. oliveira gidip vecino, ndombele ile beraber gelseydi çok daha güzel bir kadro mühendisliği olurdu. oliveira yaşı ilerlediği için 6 numara yedeği olacak muhtemelen. 8 numarayı kaldıracak enerjisi yok artık.

    muslera ve torreira ikilisi kendisine kefil olmuşken alınması çok da büyük bir hata değildi. sadece beklenti yüksek olduğu için transferin kendisi ile kapatılacağını sanan taraftar galeyana geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın