• 66
    tarihin en unutulmaz ve mucizevi şampiyonluklarından birisini yaşadığımız sezondur. o bekleyişi radyo üzerinden takip eden bir çocuk olarak bende anısı çok büyük. köyde büyüyenler bilir; bir evde tüm kardeşler ve aileleri vardır. yani ev minimum 15 kişi falan olur. yine de insanın en güzel yıllarıdır o kalabalık aileler. tabi bir de ebeveynlere sormak lazım. her neyse...

    asla unutamıyorum; şampiyonluğu kazandıktan sonra fanatik fenerbahçeli amcamın sağı solu dağıttığını, dedemin küçük kardeşimin eline bir teneke verip çaldırdığını, benim sevinçten sağda solda koşuşturduğumu, galatasaraylı amcamın maç bittiği halde hala radyo başında bekleyişini... her anlamda unutulmaz bir şampiyonluktu.

    çok değil bir sene sonra şehre taşındık. bir çocuk için köyden şehre gelmenin ne olduğunu ancak yaşayanlar bilir. o kalabalık aile dağıldı, şehrin kalabalığına kaldık. bir sene sonra da şampiyonlukta teneke çalan kardeşimi trafik kazasında kaybettik. sigarayı bırakmış babam o günden sonra bir daha sigaradan vazgeçemedi. bu şampiyonluk kardeşimin yaşadığı en büyük mutluklardan birisiydi. euro 2008'de ise içi içini yiyordu milli takım maç kazandıkça. inanılmaz bir fanatikti ama almanya maçını göremedi. rabbim incitmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın