• 47
    şükrü saraçoğlu başbakanlığı döneminde imtiyazlarını fenerbahçe lehine kullanmış, hakeminden - federasyonuna fenerbahçe'sine yardım etmiştir.

    varlık vergisi ile de anadolu kaplanı olarak anılan bugünün birçok ailesine sermaye, kurulu düzen ve servet hediye edilmesine sebep olmuştur. (fun fact: bu kaplanların büyük bölümü günün iktisadi gereklilikleri ve rekabete yetişemeyerek kedi olmuştur).

    uzun uzun ıı. dünya savaşı öncesi ilişkileri ve konjüktürü yazarak kendisi savunulamaz. özel bir platforma tartışılabillir.

    kendisi fırtınalı bir dönemde türkiye cumhuriyeti makamlarında görev almış, siyaseti, ülkesini ve insanlarını tanıyan biriydi.

    kamuya açık alanda alkol içmek yasak, sonra kadınlar rahatsız oluyor denip, millete keyfe keder ceza kesiliyor mu? kesiliyor.

    varlık vergisinin suistimal ile sunni müslüman'dan 1, agop, yorgo ve yosef'ten 40 olarak alınma ihtimalini düşünmediğini, konunun sulandırılacağını düşünmediğini ileri sürmek, kendisinin akli olarak yetersiz olduğunu ileri sürmek ile denktir.
    işin komik tarafı garibanından zenginine herkesten korkunç vergiler alınmıştır. kamplardan sonra sağ dönüp yurtdışına giden, müthiş şirketler kuran beyinler o dönemden kaybedilmeye başlanmış 6-7 eylül ile zirve yapmıştır.

    bunu sabun olmadılar, kamplara gönderilmediler diye savunmak ciddi derecede saçmalıktır. ölümü gösterip sıtmaya razı etmek teriminın karşılığıdır.

    krom ticareti, prelude to wwıı ile konunun alakası yoktur. netflix'teki "kulüp" dizisinde olduğu gibi paranın ve sermayenin el değiştirilmesi tutkusudur. o dizi de o zihniyet net işlenmiştir. tarihi televizyondan öğrenenler ile ansiklopediler ve arşivlerden öğrenenler farklıdır.

    eklme: kendisi fenerbahçelilerin kendisine yakıştırdığı başkandır *
App Store'dan indirin Google Play'den alın