• 666
    durumunun ekonomiyle değil yanlış yönetilmesiyle açıklanabileceği ortadadır,bir manası var mı bilmiyorum ama iktisat okuduk az da olsa anlarız. birçok taraftarın şu anda cebinde parası var ama forma bulamıyor. bunun elbette nike ile olan anlaşma vs gibi nedenleri olabilir ama haticeye değil neticeye bakmak lazım.

    ben bugün gs storea gittiğimde galatasaray forması bulamıyorsam ve o güne özel olmayan belirli bir süreç şeklinde galatasaray forması eksikliği varsa bu skandaldır. arz talep konusunda ders olacak bir saçmalık yaşanıyor.ham madde sıkıntısı yaşayacak halimiz yok forma kardeşim bu takım mağazalarının sattığı birinci ürün hatta bu mağazaların dünyada kurulma nedeni bu yahu.

    onca ünlü transfer yapmışsın bunların formasını satman lazım. şampiyonlar ligi maçlarına özel atkıları şimdiden satışa sunman lazım. icardi veya muslera gibi oyuncularımızın olduğu daha fazla ürün üretmen lazım. bunların hepsi için fabrika kurmaya gerek yok ki hiç mi ticaret duymadınız, yapmadınız şaşılacak iş.

    ben olsam bugün üzerinde icsrdinin gol sevinci olan sarı kırmızı güzel bir okul çantası üretirim. anlaşırsın çanta yapan belirli bir firmayla ona üretim maliyetini öder satılan çanta başına da pay verirsin çünkü burda bir pazar oluşabilir insanlar çocuklarına bunu almak ister seviliyor bu adam.

    bunun kalem versiyonu olur, termosu olur, kamp çadırı olur, soda açacağı bile olur. yani dışarda satılan ürünü üretim aşamasından sonra alıp üzerine galatasaray logosu renkleri koyup biraz da kar ekleyip satarsın. çeşitlilik en önemli şey. ben mağazaya girdiğim zaman veya internetten baktığım zaman belki de hiç ihtiyacım olmayan bir şeyi hoşuma gittiği için alabilirim. bunu sağlayacak adamlarla zihinlerle çalışacaksın başka yolu yok.

    mağazacılıktan anlayan kimse yoksa yazsınlar bans hiçbir maddi ücret talep etmeden en azından taraftarın hoşuna gidecek talep ettiği ürünleri yazayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın