resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 12837
    melo çok yetenekli ama uyumsuz ve psikolojik sorunları olduğu için istenmeyen kişi olmuş bir adamdı. altın bidon seçilmesi, yeteneğini sorunları yüzünden performansına yansıtamamış olmasından kaynaklanıyordu. neticede yeniden yapılanan bir galatasaray'da oldukça etkili şekilde performans sergiledi ve yeteneğini konuşturdu.

    bana göre fernando ve torreira da çok iyi, vazgeçilmez futbolcular ama melo daha bir başkaydı. cidden yıldızdı. ama işte kafadan rahatsızdı sonuçta. kapıları kilitleyip riera'ya saldırması filan affedilir değil pek.

    bazen bonservisine dünya para ödenmiş ama 2-3 sezon sonra ıskartaya çıkmış futbolcular gündemimize girince melo da altın bidondu yahu deniyor da o iş öyle değil. melo'nun altın bidon olması çok farklı bir durumdu yukarıda anlattığım gibi.

    ayrıca bir futbolcuya çok bonservis ödenmesi onun yetenekli olduğuna kanaat getirmek için yeterli değildir. satanın kurnaz ve pazarlakçı, alanın keriz ve kazıklanmış olduğuna da işaret edebilir. kötü transferleri melo üzerinden aklamamak gerekir. melo kötü bir futbolcu hiç olmamıştı, sadece işleri yolunda götürememişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın