resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2572
    barış'ın türkiye - ermenistan maçının ilk yarısındaki bitiricilik düzeyi aklıma zalgiris forveti oyewusi'yi getirdi ne hikmetse.

    fizik var, güç var, sprint var ama teknik kapasitesi çok düşük, ben ciddi ciddi mental anlamda bir sıkıntısı olduğunu ve öğrenme zorluğu çektiğini düşünmeye başladım. galatasaray'da 3. sezonunu geçiriyor ve bu adam geçtiğimiz tüm sezon ıcardi, mertens, sergio gibi teknik kapasiteleri çok yukarıda olan yıldızlarla antrenman yaptı ve pek çok maça çıktı. şimdiye kadar teknik becerilerini biraz olsun geliştirmesi gerekirdi.

    maçı izlerken top her ayağına geldiğinde aklımdan hep, kesin bu maç sonunda fb ya da bjk taraftarlarından biri ''salako'' editli bir video yapar diye düşündüm ister istemez.

    yanlış anlaşılmasın, fiziksel becerileri üst düzeyde, sürati, koşuları çok etkili ama bu özelliklerini teknik becerileriyle tamamlayamazsa maalesef bu seviyede (gs - milli takım) kalması çok uzun sürmeyecektir. bir an önce oyunun teknik yönlerine ağırlık vermesi gerekiyor, umarım bu konuda başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın