resim
Eyüp Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 66
    kendisini gerçek hayatta hiç izlemedim, ancak football manager 2023 te yerli oyuncu oynatma zorunluluğu sebebiyle kadroma katmıştım kendisini. oyunda en çok dikkat çeken özelliği çok iyi pasör ve iyi bir duran top tehdidi, ama basit hatalar yapabiliyordu ne yalan söyleyeyim. 2 farkla önde olduğum şampiyonlar ligi maçlarında son 20 dakika oyuna alıp 85 gibi yaptığı hatalarla evin için eyüüüüpppp eyüüüüüpppp diye bağırmama az sebep olmamıştır. iş yerinde büyük problemler yaşadığım direktörümün de adı eyüp olduğu için biraz fazla tepki gösteriyor da olabilirim bilmiyorum.

    3. veya 4.sezonunda gitmek isteyen bir oyuncuya medya üzerinden destek verdiği için kendisini 3’e 5’e bakmadan yolladım. sonra newcastle united’a rekor bedelle gitti oradan da fener’e gitti.

    oyundan da bağımsız, böyle genç oyuncuları takıma katıp denemekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. eyüp bizde istediğimiz katkıyı veremese de bayern münih altyapı eğitimi almış genç ve potansiyelli bi oyuncu olarak talibi olacak bir oyuncu olacaktır. ha ben ligimizin çok genç oyuncuları geliştirmek için uygun olmadığını düşünüyorum orası ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın