resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2619
    galatasaray için uzun vadede çok önemli potansiyel taşımakta olan yönetici. şimdiye kadarki performansı, kulübe çıkar beklemeden yaptığı maddi katkıları ve yaptığı başarılı transferler de bunu göstermekte.

    açıkçası, yönetimde açıklandığı andan, baştan beri, kendisi için endişeliydim. galatasaraydaki jakoben, elitist artık ne dersen de o dengeler erden gibi çevreden gelen okumuş bir anadolu gencini kolay sindirmezdi. başkanlık ihtimali konuşulduğundan beri bir olumsuz hava vardı kendisine karşı. bunun üstüne, geçtiğimiz sezon şampiyonluğunun ve galatasaray'ın önünü açacak florya ve benzeri projeler sebebi ile koç medyasının da hedefi haline geldi. bunlara da ek, fatih terim'i takımın başında görmek isteyen bir kısım taraftar da erden timur'u eleştirmeye başladı sosyal medyada.

    https://twitter.com/.../1684117463309631491

    terim gelirse, erden timur'un şenol güneş tarafından 1 sene içinde pasifize edilip gönderilen ceyhun kazancı'nın akibetini taşıyacağını öngörmek için pratik zeka yeterli. terim'in hala bu yaşında galatasaray için riera, arda, selçuk gibi genç hocaların yetişmesi ve dünyadaki diğer hocalarla olan ikili ilişkileri ile kıymetli katkılar yaptığını farklı başlıklarda da belirtmiştim ama gerçek şu ki, terim gibi baskın figürler direk başkanla çalışırlar bu da erden timur'un galatasaray açısından yitirilmesi anlamına gelebilir maalesef. bakalım gelecek ne gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın