resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2618
    bayern münih, manchester united ve oraların gediklisi copenhagen gibi takımların olduğu şampiyonlar liginde gruptan çıkma potansiyeli yüksek bir kadro kurdu. bu bile saygıyı ve sevgili hakkedecek bir beceridir. iyi hazırlanırsak bayern münih'ten bile puan alma ihtimali olan bir takım. dünya üzerinde zaha'yı durduracak ve ya icardi'yi tutabilecek bence hiç takım yok.

    vecino transferi düştüğünde herkes gibi ben de eleştirdim hatta aylarca sürüncemede kalan en kritik bölgeye transferimiz için sıradan bir isim düştüğü için ileri bile gittim. bunun için kendisinden özür diliyorum başta.

    eleştirmekten kaçınmayacağım nokta ise tıpkı ünal aysal gibi başarıya endeksli maliyeti bizim sınırlarımızın çok üstünde bir kadro kurdu. futbol bu ya işler planladığı gibi gitmezse bizi çok ciddi bir mali külfet bekliyor. kurduğu kadronun maliyetine bakınca bizim bu seneden itibaren 4 sene şampiyon olup şampiyonlar ligine girmemiz lazım ve bu gelecek senelerin transferlerini kapsamıyor.

    icardi mucizesini bir kenara bile koysak takımda zaha ve ziyech var. bugün bu kanat rotasyonunu napoli, lazio, sevilla, tottenham, atletico madrid falan kursa dünya üzerinde şaşıracak tek bir kişi bile olmaz hatta güçlü bir kadro kurdukları söylenirdi. bu isimler türkiye'ye sadece yatları ile tatile gelmesi beklenecek isimlerdi.

    kumar olarak gördüğüm tek isim ndombele. o da florya psikolojik terapi ve rehabilitasyon merkezinde kendine gelirse dünyanın en iyi bir kaç orta sahasından biri olacak potansiyelli.

    tete gibi bir isim bu takımda yedek olarak düşünülüyor. erden timur'un kurduğu kadro rotasyonun zenginliği göz kamaştırıcı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın