• 285
    her konuyu evirip çevirerek galatasaray yönetimini eleştiren yorumcu.

    mesela rashica transferi olmuyor, bir bakmışsın tweet atmış ve yönetimi eleştirmiş. "sizi başarıya ulaştıran futbolculara sırt çevirip, vizyon adı altında..." tarzı cümleler kullanmış! bakın dikkatinizi çekerim, vizyon adı altında diyor.
    neyse emin bayram'ın kiralık gittiğini görüyor ve hoopp yine yönetimi eleştiriyor. işte detaylar ve bonuslar açıklanmıyormuş da, şeffaflık lazım da...

    haklı veya haksız ona girmiyorum ama yaptığı bu şeyler yanlıştır. her şeyi şeffaflıkla yaparsın ama karşı taraf bunu öyle bir algı yaparak kullanır ki, şaşırır kalırsın. icardi ve zaha transferlerinde şeffaf olduk ama bak sanki kulübün tapusunu vermiş gibi anlatıldı her yerde. ee ne işimize yaradı şeffaflık?
    tamam, bunu kiralık futbolcu özelinde söyleyip bilgilenmek istiyorsun, bunu da bende çok istiyorum ama bir şeyi de öğrenmeyiverelim be sinan! emin ol bugün zaniolo'nun satış maddelerini açıklasalar, sırf bu işin olmaması için algı yapacak binlerce insan var. aynı şekilde bu işin önüne geçmek isteyecek birçok kişi olacaktır. o yüzden işi oluruna bırakmak en iyisidir. hem zaten kulüp yeterince şeffaf davranıyor zaten. yine zaniolo'dan gidersek, 5'e kiraya verildiğini, 22.5 satın alma opsiyonu bulunduğunu, 15'e varacak bonuslar olduğunu yazmış. bırakalım da maddeleri yazmasınlar be kardeşim. zaten erden timur'a deli gibi saldırılar oluyor. bir de bu eleştirilerle insanları yönlendirmeyelim. bakın yanlış anlamayın, eleştirmeyin demiyorum, sadece her konuyu yönetimi eleştirecek şekilde kullanmayın diyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın