resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 503
    tugay kerimoğlu kadar değildir. bir insanın menfaatleri doğrultusunda ilerliyorsa tuttuğu takım sevgisi afedersin sokayim ben onun galatasaraylılığına!

    diyeceksin ki gol atınca seviniyodun ama!! ben dos santos'a pas vermeyen arda gibi sevmiyorum diye, hakan şükür'den önce de sonra da tuttugum takımın attığı gole mi sevinmeyecektim? o başka; bu başka!

    bu adam 2000 yılında inter'e kaçıp gitmiştir. para kazandırışı da uefa'lık olduktan sonradır. ersun yanal oynatmadığında evet hatalıydı hatta en formda olduğu dönemdi ama işine gelmediği için "sakat değilim" mesajı vermesi doğru değildir. 37 yaşında yönetim sözleşme yenilemediğinde 180 derece dönmesi de bir o kadar yanlıştır.

    benim gözümde iyi bir galatasaraylı olsa adam akıllı çıkar yorumunu yapar. atıyorum "arda kötü oynadı" der, "jo harikaydı" der. ama alakalı alakasız konularda atıp tutmaz. gidip kendini kulübe üye yapan adnan polat'a değil adnan öztürk'e oy verir ama kalkıp bangır bangır bunu söylemez. kulüp içinde belki de sır olan seyleri ayyuka cıkarmaz.

    yalnız hakan değil. k.hakan, hasan şaş da bunu yapıyor.. (bkz: #372068) gerçek galatasaraylı budur. * ıslıklandığında da elini göğsüne götürüp "eyvallah" demiştir. oyundan çıktığında teknik direktörüne el hareketi yapıp, pazubandını yere atmamış, oyuna giren genç kardeşinin de moralini bozmamıştır. (bkz: cafercan aksu) ya da galatasaraylı mıdır küçükken bilmem ama teknik direktör olup galatasaray'ı yendiğinde efendi gibi duran "galatasaray benim yuvam" diyen ergün penbe benim gözümde daha galatasaraylı'dır.

    not: bir de takımın başında olsa takımı şampiyon yapacağını söyleyen, zamanında antrenörken teknik direktöründen çok hırs yapan, el kol yapan versiyonu var hakan şükür'ün o da ayrı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın