resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1446
    kalması bizim için kıymetli bir güvence olsa da istisnai senaryolar gerçekleşmezse 2023-2024 sezonunda ilk 11 çıkacağı maç sayısı sadece iki* olacak olan oyuncu.

    emin hem mevcut yetenekleri hem de potansiyeli itibarıyla değerli bir stoper. geçtiğimiz sezonun ilk yarısında stoperde 3. alternatif kendisiydi ve bence süre aldığında yaşına ve tecrübesine oranla iyi performanslar verdi. buna rağmen geçtiğimiz yılın devre arasında yapılan kaan ayhan takviyesini takiben kendisi 4. stoper konumuna geriledi ve ligin ikinci yarısında neredeyse hiç süre alamadı. bu yıla geldiğimizde eldeki alternatiflere bir de davinson sanchez eklemesi yapmış* ve emin'i stoper rotasyonunda 5. sıraya kaydırmış durumdayız. hal böyle olunca oynamaya ihtiyacı olan genç bir futbolcunun başka bir kulübe gidip oynama talebini makul görmek gerekiyor.

    burada esas nokta, oyuncuyu opsiyonsuz olarak kiralamamızın daha doğru olacağıdır. mevcut performansını hemen herkesin beğendiği abdulkerim bardakcı süper lig seviyesinde ancak 25-26 yaşlarında düzenli oynama imkanı bulabildi. buna mukabil ortaya koyduğu gelişim ve sunduğu performans aşikar. henüz yirmi yaşında olan emin ise bana göre şu an dahi hemen hemen tüm süper lig kulüplerinde düzenli ilk 11 oynayabilecek durumda. haliyle, potansiyeline dair çok daha büyük düşünmek, düzenli oynayarak geçireceği bir-iki yılın sonrasında galatasaray'ın as oyuncusu olabileceğini mümkün görmek gayet makul.

    sonuç olarak kendisinin kiralanmasını uygun bulmakla birlikte anlaşmaya satın alma opsiyonunun dahil olmaması gerektiğini, oyuncuyu uzun vadede kadromuzun bir parçası olarak düşünmemizin daha doğru olduğunu savunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın