• 231
    https://www.youtube.com/watch?v=85lYqdHOwrY

    bu analizler tam keriz silkeleme işidir. yani bu işlerin sana bana katkısı yoktur. taraftara kattığı hiçbir şey yoktur. bunu şey gibi düşünün, bir dedektif var, sürekli suç mahaline geliyor, olay bitmiş, adam öldürülmüş, paşam da bize olay nasıl olmuş 1 saat anlatıyor. e tamam anlatıyorsun da, katili nasıl yakalayacaksın bir de onu anlat desen, yok. suç işlenmeden suça engel olabiliyor musun? yok. sen nasıl dedektifsin diye sormazlar mı adama.

    bakın bunu serdar kelleci torrent zamanı yapıyordu. maç bitmiş, galatasaray kazara maç kazanmış, ee hocam işte kanatları stoperlerin arasına soktunuz, beklere alan sağladınız vs. torrent de büyük iş yapmış gibi serdar kelleci övüyordu, sizin gibi oyunu okuyan gazeteciler vs diye. bu ne lan? bunlara inanan kaldı mı? serdar kelleci maç önünde çıkıp, torrent kanatları stoperlerin arasına sokmalı beklere alan sağlamalı diyebiliyor mu? diyemiyor. kimsenin maç önü analiziyle alakalı bir fikri yok çünkü. herkes suç mahali analizi yapan dedektif mübarek. kimse katili yakalayamıyor.

    şimdi bir de bu tayfanın maç önü analizi yapan grubu da var. ben dediğim gibi izlemiyorum bu tip şeyleri ama izleyen çoktur. bir molde takımıyla oynadık, maç başladı, herkes şok oldu değil mi? adamlar sağdan soldan deli gibi geliyorlar. belli planlarla bizi felç ettiler. peki hangi maç önü analizi yapan adam, molde maça böyle başlar, ortasahasında breivik vardır, sağda şu vardır, solda şu vardır, şöyle pas yaparlar, şöyle arkaya adam kaçırırlar vs gibi yorumlar yaptı? zaten yapmadıkları için de %100 galatasaray taraftarı ulan noluyoruz dedik. çünkü kimsenin fikri yoktu. ama açıp maç sonu analizine baksan; e efendim breivik dikine giden bir topçu, haugen soldan çok iyi gelir, eikrem şöyle yapar böyle yapar diye bi ton zırva duyarsınız. dediğim konu budur. olay bitti gitti kardeşim, sen bana maç önünde bunları söyleyebiliyor musun? yok. o zaman tatava yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın