• 201
    fikstürü de açıklandığına göre en kritik maçı ilk maçı olan içerdeki kopenhag maçıdır. kopenhag dişli bir takım. bakın görün grupta manu'dan kesinlikle puan alacak. bize dönersek, bu ilk maçı kesinlikle kazanmamız gerekir. bu maçı kazanırsak psikolojik olarak üçüncülüğü alır kafamız rahat manu deplasmanına gideriz.

    manu deplasmanında kilit adamlar ndombele ve zaha olacak diye düşünüyorum. özellikle zaha çok büyük bir kontra tehditi ve manu taraftarı da kendisinden korkuyor. alınacak bir puanla -ki bence alınabilir- bir anda gruptan çıkmayı konuşuruz.

    bayern maçlarından bir şey beklemiyorum. tarihi fark yemeyelim yeter. fakat alınacak 1 puan altın değerinde inanılmaz ekstra olur. çünkü bayern'in grupta herkesi yenmesi bizim işimize gelir. 3. ve 4. maçlarda başta da dediğim gibi asıl sürprizi kopenhag'dan bekliyorum. manu'dan puan alabilirler.

    4. maçlar sonunda puan durumu en kötü şöyle olmalı:

    1. bayern 12
    2. manu 5
    3. gs 4
    4. kopenhag 1

    bu aşamada bayern maçlarını da bir şekilde bitirince artık kendi ipini kendin keseceğin bir iç saha manu ve normalde zor olması gereken ama her şeyini vereceğin tarihi bir final olarak göreceğin kopenhag deplasmanı... her şey olabilir buradan sonra.

    grup sonu tahminim:

    1. bayern 18
    2. gs 8
    3. manu 5
    4. kopenhag 2
App Store'dan indirin Google Play'den alın