• 229
    çok güzel ve emek gerektiren bir formata sahip, çok kaliteli maç analizleri yapan, türkçeyi edebi anlamda çok iyi kullandığı için de ekstra sevdiğim kanal.

    kanala bakışımda "çok" anahtar kelime.

    bu arada bağımsız sosyal medya yorumcularından ne bekleniyor onu da anlamıyorum. 1,5 maç tete izlemiş insanlar adamı profesyonel scout olmakla suçlayıp eleştiriyor. kanalın profesyonel scouting hizmeti vermek gibi bir iddiası yok. sen ben gibi bir insan galatasaray sözlük'e yazmak yerine youtube ve twitter üzerinden fikirlerini paylaşıyor. bunu yaparken de baya özverili bir hazırlık yapıyor. hataları da olacaktır. tüm galatasaraylıların taptığı fatih terim bile elinin altındaki scout ekibine rağmen kariyeri boyunca oyuncu seçimlerinde ne büyük hatalar yapabildi...

    youtube yayıncılığı yapıp da bu işten kazandığı parayı fazlasıyla hakettiğini düşündüğüm 3-5 isimden biridir. hatta kazandığı para bana göre yarattığı içeriğe göre az bile. türkiye'de tüm bütçesine ve imkanlarına rağmen ulusal kanallarda şu kalitede bir spor yayını bir kere bile yapılmadı.

    keşke böyle yayıncılar çoğalsa da hatası varsa bile böyle hatalar yapsalar.

    kanalın tek falsosu fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosunu 1 defa kullanmak oldu. onunla ilgili açıklamayı da yapıp 5 yıldızlı logoyu tekrar kullanmadı. sports digitale'den ayrıldığında ben dahil kendisine kızgın tüm galatasaraylılar orhan uluca'yı affettiğine göre bu adama rerörö diye saldırmak bence tamamen günlük hayatın öfkesini ve kinini bir yere kanalize etme çabası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın