• 199
    öncelikle çıkılamayacak grup değil diyerek motivasyonumuzu yüksek tutmakta fayda var. nitekim 3. olup uefa'ya gidelim diye başlarsak muhtemelen kopenhag maçlarında da hayal kırıklığı yaşayıp kendimizi grup sonunculuğunda buluruz.

    eminim ki okan hocam ve teknik ekip kafa kafaya verip bütün maçları kafasında oynamış ve 34398 tane de senaryo yazmışlardır.

    benim senaryoma göre, gruptan çıkma hedefimizi gerçeğe dönüştürmek ve küçük olan şansımızı arttırmak için kritik maçlar sanıldığı gibi kopenhag maçlarımız değil. tabii ki biz elimizden geleni yapmalıyız ama burada iş bayern münih'e düşüyor, mutlaka grubu süpürmeliler. ki manu'nun mevcut formu ve forvetsizliğini de göz önünde bulunduracak olursak bayern'in 2 manu maçından 6 puan çıkarması zor ihtimal olarak durmuyor. neden bu önemli, çünkü biz bayern'den puan alamayacağız.

    kopenhag'ı içeride mutlaka yener, manu'ya da deplasmanda yenilmezsek biz bu işi başarırız gibime geliyor. içerideki manu maçından bahsetmiyorum çünkü o maça kopenhag'a kıyasla çok daha fazla güveniyorum. manu'nun ali sami yen cehenneminden ve hedefe odaklanmış bir oyuncu grubundan puan almasının imkanı yok, hiç seyahat masrafına bile girmesinler (taraftarları zaten sosyal medyaya düşen videolardan gördüğümüz kadarıyla bizden çok korkuyorlar ve türkiye deplasmanına gitmek istemiyorlardı, korkularını yaşatalım onlara).

    bayern maçlarını tamamen tecrübe olarak görüp sıfır beklentiyle çıkmamız lazım. okan hocam orada "bu maç üzerinizde baskı yok, çıkın ve kendinizi gösterin, yenileceksek de adımızdan söz ettirerek yenilelim" desin, benim için kafi.

    velhasıl olmayı istediğimiz sahne, bizim için kendimizi avrupa'ya yeniden kanıtlama şansını getirdi. biz de galatasaray olarak severiz böyle challangeları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın