resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Nice
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 446
    yeteneğine ihanet eden futbolculardan. premier lig'in rekabetçi yapısında pek tutunamadı gerek mental gerek teknik açıdan. yanlış hatırlamıyorsam pochettino transfer ettirmişti daha sonra mourinho ve espirito santo ile çok dikişi tutmadı. napoli'de genelde rotasyonda tercih edildi buraya çok bitik halde gelmiyor ama o lyon'daki fizik kalitesinden de uzak şu an.
    dribblingçi ortasahalar arasında en üst seviyede ismi yazılır. çok net bir delici; eski atletizminden uzak hali bile ligde fark yaratır. kendi ekseni etrafında çabuk ve patlayıcılığı çok kuvvetli. bu tarz siyahi oyuncuların genelde tekniği tartışılır ndombele'de durum farklı gayet iyi pasördür. toplu oyunda iş yapacaktır. önde baskıyı hem pas hem top taşıyarak atlatma konusunda eli güçlendirecek bir hamle. derinde daha iyi olduğu söylense de buna pek katılmıyorum üçüncü bölge ile ikinci bölge arasında gidip gelen bir oyunu var.
    oyuncu da eksi olan konu savunma. top çalma ve pas arası yapma konusunda istekli olsa katkı verir ama savunma iştahı ve temposu düşük. karşılama kısmında yeteri kadar sorumluluk almıyor. dar alanda savunurken katkı verecektir eğer alanlar çok genişlerse göze batabilir. torreira'nın yanına savunmada daha güvenilir bir ortasaha oyun yapısında daha gerekliydi. torreira'nın savunma yükünü çok alacak biri değil aslında çok ideal bir ikili ama öndeki oyuncuların profilinden ötürü ikili düzenlerde şimdilik soru işareti barındırıyor.
    torreira-sergio-n'dombele üçlüsünden oluşan bir ortasaha hattı da çok iyi duruyor ve bu düzende savunmada pek sorun yaşamaz diye düşünüyorum. bekleyip görmek lazım belki de yerleşim değişikliği gelebilir hocadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın