resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 912
    kendisini 23 temmuz'da getirdik. o zamandan beri o kadar şey yaşandı, o kadar transfer muhabbeti oldu ki kendisini aldığımızı unuttuk. icardi'yi saymıyorum, onun özel bir durumu var. onun dışında bana göre sadece bizim değil, komple süper lig'de bu yaz yapılan en flaş transfer hala kendisi. ben samimi şekilde böyle olduğunu düşünüyorum. çalım malım hiç umursamıyorum ama 30 yaşında zaha'yı çat diye indirmek bence çok büyük iş.

    tabii kendisinin sakatlık durumu, henüz izleyememiş olmak ve o bölgede en garanti yerlilerimizden birinin olması insanlarda doğal olarak soru işareti uyandırıyor. zaha oynadığı çok kısıtlı sürelerde ağzımıza bir parmak bal çalıp gitti. bu takımın dribbling kabiliyeti, fiziksel kalitesi en yüksek oyuncularından birisi kendisi. eğer bildiğimiz zaha'yı izletirse en fazla konuşacağımız 2-3 isimden birisi eminim kendisi olacak.

    ama sen de dön artık be oğlum. milli ara sonrası şampiyonlar ligi de başlıyor. seni izlemek için sabırsızlanıyoruz. bu taraftar hala keita videosu izliyor bak sağda solda. hadi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın