• 194
    şampiyonlar ligi 23/24 sezonunun f grubu ile birlikte en zor grubu. gerçekten ölüm grubu fakat bu sefer sadece bize değil, grupta bayern hariç herkes için ölüm grubu olma potansiyeli taşıyor. zira biz ''ulan bayern ve united'ın olduğu gruptayız.'' derken, united ve kopenhag taraftarı da ''4. torbadan galatasaray mı gelir amk?'' diye düşünmüştür eminim. özellikle kurduğumuz kadrodan sonra. biz de açıkçası 3. torbadan kopenhag'ın düştüğü bir gruptayız. o açıdan da şanssızlık zira 3. torbanın en güçlü takımlarından biriydi kopenhag.

    bu grupta 3 takım da 2.'lik için yarışacak. 1. belli. bayern, zaten gruptan bağımsız şekilde 1. olacak nerede olursa olsun. adamlar şampiyonlar ligi grup aşaması performansında muhtemelen zirvededir. berabere bile kalmıyorlar. hobi olarak 6/6 yapıyorlar. dolayısıyla hiç gurur murur yapmadan bütün hesapları bayern'den 0 çekeceğimiz senaryoya göre yapacağız. bu arada bayern'in 6/6 yapması da zaten işimize gelir.

    grubun fikstürü tartışılabilir, herkesin bakış açısı farklı olabilir. bana göre ortada çok net olan 2 durum var: bayern münih canavarı ile 3. ve 4. maçları yapmak çok tatsız ancak 5. ve 6. maçlar olan belirleyici maçlarda bayern ile oynamamak da bir o kadar güzel.

    şu gerçeği kabul etmek lazım: öyle bir gruptayız ki daha ilk maç, yani içerde oynayacağımız kopenhag maçı bizim için ''tamam mı devam mı?'' maçı. kazanamadığımız senaryoda birçok sıkıntı yaşıyoruz maalesef. dolayısıyla ittire kaktıra da olsa sami yen'de 3 puanı almak aşırı önemli. ilk 2 maçtan minimum 3 veya 4 puan çıkardığımız senaryoda, iş her türlü son 2 maça kalır. o da bizim için gayet iyi bir senaryo. united gerçekten yenilmeyecek, hadi puan alınmayacak bir takım değil. okan hocamız da bunu daha önce deneyimledi zaten.

    tek dileğim bayern münih maçlarının hem grup açısından hem de lig için çok fazla kalıcı hasarlar bırakmaması. bayern münih maalesef puan almayı düşünebileceğimiz bir takım değil. psg, real, barcelona, inter, milan... en azından içerde hepsinden puan almayı hatta yenmeyi düşünebilirsiniz. yapmışlığımız da var zaten ancak bayern onlardan biri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın