• 81
    her şey okey de “tribünde yaparsan bir daha konuşamazsın” yorumunu anlamadığım avukat genel kurul üyesi ve sözlük yazarı arkadaş/abi.

    3 sene boyunca fiyatı da uygun diye kuzey üst kombinem vardı, gidemediğim maçlarda da lösev bağış karşılığı arkadaşlarla paylaşıyordum. gittiğim maçlarda da futbolcuların küfredilmemiş tek bir molekülü kalmamıştı, zaten 20-30% kesim maçı falan hatırlamayan zil zurna sarhoş gelip sarhoş giden tipler.

    kalan kesimin yarısı ben gibi sessiz sedasız izleyen tipler, kalanlar da 1.dk başlayıp 98.dkya kadar herkese söven deşarj olmaya gelen insanlar.

    3 sene boyunca ne birisine küfür ediyor diye uyarı geldi ne de bu sebeple tartışma yaşandı.

    genel kurul yapısını liseye gidemediğimiz ya da ahmet beyin de üye olduğu(linkedin lise mezunu değil diyor) kontenjandan olamadığımız için bir şey diyemem, doğrudur ya da değildir. ama gerçekten merak ediyorum, futbolcuya edilen 2.küfürde o konuşamayacak duruma getiren ütopik tribün hangisiymiş. ben zaten kendi özelimde içe dönük birisiyim, küfür etmem de sadece ne güzel bi taraftarımız varmış be demek için gerçekten bir gün o tribünde maç izlemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın