• 284
    kerem'in ilk 11'e yazılamamasının nedeni kerem'den çok zaha ile ilgili. önüne alınan adam borja sainz olsa kimse sainz yazmaz. ama zaha bu anasını satayım. galatasaray alınca ingiltere ayağa kalktı. böyle bir profil transfer ediyorsan onu 30 yaşından sonra başka mevkiye devşiremezsin de. aynı durum sağ taraf için de geçerli. orada da ziyech diye bir marka var. tete mete yazamazsın.

    bana kalsa ikisini de almazdım. ama madem alındılar, hazır oldukları an oynayacaklar. bu durumda kerem ve tete'den başka bir profil çıkarmaya çalışmak gerekiyor ille oynatacağız diyorsan. 10 numara dışında da evrilebilecekleri başka mevki yok. onda da açık konuşalım bu ikisinden de 10 numara çıkmaz. olmaz. ki merkezde savunma zafiyeti yaşıyorsun zaten. zaha ve ziyech'ten bek kovalamalarını bekleyemeyeceğine göre merkezden kenarlara destek ulaştırmak lazım. hasılı 3'lü orta saha el mecbur. o da tete ve kerem ile oynanmaz.

    yapılacak bir şey yok. zaha'yı aldıysan bu orta sahayı 3'lüyorum aktürkoğlu'nu da kulübeye gönderiyorum demektir. ziyech'i de alarak bu planı iyiden iyiye açık etmiş oluyorsun.

    bu plan orta veya uzun vadede 11'deki 3.yerliyi kazımcan yapacak. onu da buraya not düşelim. yabancılardan en zayıf iki halka mertens ve angelino. birinin yerini demirbay kapmak üzere. diğerinin de kazımcan olması kaçınılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın