• 79
    https://twitter.com/...716612751175829?s=20

    tweet'lerini kaf dağından atan şahıs. bahsettiği tarz hesaplardan ben de en az kendisi kadar rahatsızım. fakat yazdığı şeyler, özellikle bir avukat olarak nereye gidiyor bir oturup düşünsün hele.

    yok yönetimi eleştirirlerse, tribünde dayak yerlermiş falan filan. hayırdır, kime ne mesajı veriyorsun? sorsan fikri hür, vicdanı hür. gerçeğe gelince konuşursanız dayak yersiniz. halep ordaysa, tribün de burada. unuttu herhalde, ilk dursun özbek döneminde kendisine destek veren ultraslan'ın nasıl ıslıklandığını. kurtarabildi mi dursun özbek'i ne kendisinin bahsettiği 1000 kişilik premium galatasaraylılar ne de tribün abileri?

    bu takımın sahibi taraftar değilmiş, karda kışta yağmurda bütün cefayı çeken adam değilmiş. ama bu takımın sahibi 14 yaşında tesadüfen istanbul'da yaşayıp iyi bir lise kazanan biri, ya da bu liseyi kazanan birilerinin eşi dostuymuş... ya da o çok sevdiği burak elmas'mış mesela bu takımın sahibi.

    benim de kendisine bir önerim var, kendisinden ilham aldım. tribünde bu kulübün sahibi ben ve benim genel kuruldaki 1000 tane falan kankam, siz s.... gidin desin mesela. o zaman ne olacak? diğerinde tüp takılıyordu ya? işler iyi giderken işkembeden sallaması kolay, bir de işler kötü giderken konuşsun bakalım.

    velhasıl kelam şikayet ettiği hesap neyse, kendisi de odur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın