• 74
    hükümet istesin anında spk'ya bir talimat gider. siz üst üste şu kadar mali dönem zarar etmişsiniz özkaynaklarınız şöyle ekside vs. diye. üzerine bir de vergi cezası falan yapıştırır. bir bakmışsınız futbol takımının da lisansını elinde bulunduran galatasaray sportif a.ş.'ye kayyum atanmış.

    o saatten sonra da galatasaray lisesi tevfik fikret salonunda ancak briç şubesi ne olacak dostlar diye tartışır bu dost meclisi.

    peki bu dediğim senaryo neden olmuyor? her kuruma kendi adamlarını yerleştirmek isteyen bu hükümet bu vatandaşın 400 500 kişilik kanka çevresi veya ağzımıza tüp taktıracak tribün ağbilerini mi karşısına almak istemiyor yoksa milyonlarca galatasaray taraftarını mı? boğaziçi üniversitesi'ne kafasına göre rektör atayan, kampüslerde gazla, copla sindiren hükümetin gücü bir tek galatasaray lisesine mi yetmiyor yani. türkiye'dir galatasaray tezahüratının anlamı sandığınızdan daha derin ama neyse...

    taraftarın yangınıyla, sosyal medyayla kulüp yönetilmez demek ayrı, kim takar taraftarı, siz "galatasaraylı" değilsiniz sadece fansınız oturun para harcayın işimize karışmayın demek ayrı. taraftarın vecino konusunda yaptığı yangın ve ergen ergen tepkiler bir kere yanlışsa bu şekilde taraftarı aşağılamak bin kere yanlış.

    milyonlarca taraftarla olan gönül bağına böyle snob söylemlerle zarar verirseniz; demedi demeyin, alırlar elinizden oyuncağınızı. sonra ağlamayın ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın