resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 198
    daha adam formayı giymedi, floryaya gelmedi, bırakın floryayı türkiye'ye giriş yapmadı yine başladı taraftar bu adamın maaşı çok yüksek diye negatif yüklemeye...

    valla akıllanmaz bizim bu taraftar. erden timur bunları nasıl uçurduysa artık istiyorlar ki kane'i durduracak stoper gelsin ama apo maaşına oynasın, chelsea 50 milyon euro bonservis teklif ederken kulübü bize 10'a versin. şaka gibi ya.

    nelsonun bu seneki avrupa performansı felaketti. çok zor durumlara düştük. ya adam gitmek istediği için kafası burada değildi, ya hazırlanamadı ya da gerçekten yetersiz kaldı. yönetim risk almak istemedi ve sağlam bir takviye yaptı. artık nelson satılır mı, devre arasında gider mi, okan hoca 3'lü mü oynatır ben bilemem ama bu takımın avrupa'da sıkıntı yaşamaması için takviye yapıldı. hepsi o. hem avrupa'da başarı gelsin, ama bunu yapabilecek adamlar gelmesin. e nasıl olacak o iş?

    nelson ve apo birbirine çok yakın iki oyuncu profil olarak. bu arkadaş ise çok daha farklı. fiziksel olarak çok üstün. şu anda gözüken 1. sıraya bu adam yazılır, sonrasına sonra bakılır.

    hoşgeldin aslan parçası, nice başarıların olsun bu forma altında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın