resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 342
    yangıncı taraftarın etkisi ile transferinden vazgeçtiğimiz görünüyor. kimse ne yem diyebilir ne de biz vazgeçirdik diyebilir. sadece görüneni yazıyorum. zaten yağız sabuncuoğlu gibi bir adamın pr’ının döndüğü yerde bir şüphe etmek lazım. ayrıca şu ana kadar yapılmış tüm transferlere göre 180 derece tezat olduğunu da görmemek mümkün değil. bana göre 3 ya da 4 senaryo var;

    1. midtjö gidecekti bu arkadaş yerine orta saha yedeği olacaktı. ama takımda gruplaşma olabileceğinden çekinilmiş olabilir. çünkü son anda midtjö’nün gönderilmesinden vazgeçildi.

    2. sergio’nun kalabilme ihtimali üzerinden rotasyonu daha birbirine denk isimler seçmek istemiş olabiliriz.

    3. el mahkum ndombele’ye yönelmek zorunda kaldığımızdan dolayı, bu transferin neden başta yapılmadığı gündem olmasın diye ölümü gösterip bunun önüne geçilmiş ya da bu sayede ismi parlatılmak istenmiş olabilir.

    3. ise apaçık birilerinin öne çıkmak, ya da takımı karıştırmak istemesi üzerine ortaya atılmış üfürmenin öznesi olabilir. üfürme değil de 1. maddeden gelen olayı başka şekilde aktarma gibi duruyor.

    yani taraftarın biz bu transferden kulübü vazgeçirdik 1 gün içinde de ndombele’ye yöneldik de bu sayede orta sahayı kurtardık moduna girmesini pek mantıklı bulmuyorum. eminim ilerleyen zamanlarda bu süreç ilk ağızdan net biçimde aydınlatınca daha sağlam yorumlar yapılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın