• 53
    https://twitter.com/...716612751175829?s=20

    "galatasaray, halka neden daha fazla açılmalı" sorusunu sorgulatması gereken bir açıklama yapmış olan galatasaray üyesi.

    söylediği gerçekleri sorgulamak gerek.

    sen galatasaray'la yat, galatasaray'la kalk, ama bir grup üye ve bir grup taraftar (o da bazı konulardaymış :d) arasında değilsen düşüncelerin bir gram değer görmesin. %99'unu oluşturduğun kitleyle birlikte galatasaray'la sevin, üzül, maddi katkı sağla, sokakta destekle, sosyal medyada hakkını savun. kalan %1 tarafından "ey öküz taraftar! senin işin maç olduğunda maça gelmektir!" şeklinde aşağılan. %1'lik üyelere bak, açık açık da söylüyorlar işte "bizim dışımızda hepiniz sağılan ineklersiniz" diyorlar. "oturun galibiyete sevinin metoikoslar sizi!"

    ha bence de galatasaray lisesi ve üniversitesi önemli değerlerdir. ama galatasaray spor kulübü birilerinin kişisel networklerini geliştirme fonksiyonunu-zincirini biraz kırmalı artık. gizli beşiktaşlı, fenerbahçeli üyelerinizi ciddiye aldığınız kadar fikirlerine katılmıyor bile olsanız üyelikleri bulunmayan twitter'ı da, sokağı da ciddiye alacaksınız. galatasaray 1000 tane üyenin malıymış gibi davranmayı bırakın.

    egosantrik plütokratlar belki bitmeyecek ama elbet azalacak bu camiada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın