resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2554
    gördüğüm en zeki yöneticilerden belki de en zekisi.

    bunu tek bir transfer ile açıklayacağım. 1 gündür yaşanılan orta saha transfer sürecini bence çok iyi yönetmiştir. neden mi? medyaya sürdüğü venico ismi kesinlikle kolpa bir transfer haberiydi. son güne kadar bekleyip taraftarın umudunu yükseltip bi anda dibe vurdurdu. hemen o gece tag çalışmaları fln yapıldı ki bence bu işte de erden timur’un parmağı olabilir. sabah olunca tepkiden dolayı transferden vazgeçildi diye haberler girildi. sonrasında da ndombele ismi medyaya düşünce taraftar bi ohh dedi. halbuki transfer sürecinin başından beri ilk hedef ndombele değildi. çıtayı o kadar yukarı çıkardı ki erden timur 2 gün önce ndombele açıklanmış olsaydı kimseyi doğru düzgün tatmin etmezdi. tam bir ölümü gösterip sıtmaya razı etme operasyonuydu. başarıyla gerçekleşti.

    yani siz sanıyor musunuz ki galatasaray vecinodan vazgeçti rotayı ingiltereye çevirdi 1 günden az sürede transferi bitirdi. oyuncunun sağlık kontrolü bile yetişmez bu sürede ki 2 kez sağlık kontrolünden geçirildiği söyleniyor. bunun kulübü ile anlaşması var bonservis pazarlığı var maaş pazarlığı var menajer ücreti var. var oğlu var ve bunlar öyle 1-2 günde halledilecek işler değil. önceden planlanıp yapılmış işler. taraftarın umudunu bitirip ndombele transferini bir başarı olarak göstermek istedi ve bunu başardı.

    ndombele kötü futbolcu mu kesinlikle hayır. ama erden timur’un vizyonu bu işte listenin en dip sıralarındaki adam bile ndombele yani düşünün. hem galatasaray için en iyisi için uğraştı uğraştı ama belli sebeplerden olmadı. eğer transferin başında yüksek meblağ ile ndombele transfer edilseydi erden timur’a övgüler düzülürdü. 60 milyon euro piyasa değerini görmüş orta saha geldi diye bayram yeri olurdu her yer. ama öyle isimler yazıldı çizildi ki verratti, gravenberch, thuram, fofana fln derken gözden düşmüş ndombele bunların arasında sönük kaldı. unutmayın bu oyunculara giden vizyon da erden timur vizyonudur. iyi ki vardır. galatasaray için çok büyük şanstır.

    transfer son güne kaldı vs bunlar ayrı bir konuda değerlendirilebilir. yapıcı eleştiriler olabilir saygım var. ama yıkıcı ve hakaretvari eleştirilerin karşısında mıh gibi duracağız. bu takım tam olarak oturduğunda erden timur’un heykelini dikmek isteyeceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın