• 56
    olay floryanın suyu değil, olay taraftar. taraftar ne kadar takımı sahiplenirse, takım da, teknik ekip de, çalışanlar da o kadar sahipleniyor kulübü. yoksa floryaya gelip de olumsuz durumda olan da çok gördük biz. burada asıl iş bizlere düşüyor. ıcardi'den arjantinli metin oktay yaratan, torreira'nın "illede italyaya gideceğim" tavrını unutturup, galatasaray amigosuna dönüştüren, depresyonda gelen zanioloyu "galatasaray ne derse o" kıvamına getiren floryanın suyu değil bizlerdik. ama malesef elimizdeki oyuncuların bazılarının moralini bozan, takımdan uzaklaştıran da yine bizleriz.

    şimdi bize düşen bir an önce bu yangınları, negatif havayı bir kenara bırakıp; yeni gelen oyuncuları, takımı, teknik ekibi bağrımıza basıp daha da güçlü şekilde yola devam etmektir. takım da transferler de bize ihtiyaç duyuyor.

    edit. floryanın suyunun metafor olduğunun farkındayım, ben de metafor olarak kullandım zaten. yani "beşiktaş'ta kolej havası" kıvamına geldi bu tabir, sanki otomatikmen her gelen oyuncu pozitif etkilenecek gibi algılanıyor. hayır, asıl iş taraftarda ve şu anda buna çok ihtiyacımız var. çünkü durun iyiyken dahi bolca negatif hava pompalandı. bir an önce bu havadan çıkmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın