resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 771
    sergio ile önden geriden, yandan beride alakası olmayan topçu. sergio tempo belirleyen, alan savunmasını yapan, terse havadan sert toplar atan ve geçen seneki şampiyonluğumuzda x faktörlerden biri olmuş oyuncudur. kerem daha çok inceci, half space'i çok daha iyi kullanan, defansif aksiyonları zayıf ve oyun temposundan ziyade hızlı topu ayağından çıkaran bir profil gibi geldi bana son izlediğim maçlarda. mertens yerine kendisi oynarsa hatta daha iyi bir oyun izleteceğini düşünüyorum.
    ancak sadece torreira'nın yanında oynadı diye sergio ile aynı kefeye konmamalı. herkes hızlı, ısırıcı, top kapan orta saha olmak zorunda da değil bu arada. adamın profili daha çok pozisyon üretmek adına olumlu. ozan tufan isteyen bazı taraftarlarımız var gördüm ve üzüntü duydum. 2 gün sonra kerem'in yapabileceklerini ozan rüyasında yapamaz ne yazık ki.
    evet 2 maç üzerinden değerlendirdim ve çok olumlu buldum oyununu. hücum anında 2 seçeneğimiz oluyordu genelde. kerem dışardan koşu atar mertesn icardi'ye yakın olur. ancak şimdi +1 kerem'i oraya sokabiliyoruz demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın