• 20
    2023 için vecino olan transferdir. dün gece geç saatlerde vecino haberi gündeme bomba gibi düştü. ilk başta kimse inanmadı ama neredeyse tüm muhabirler vecino haberini girince eyvah dedi herkes. ve işte o noktadan sonra -ertesi sabah iş olmasına rağmen- on binlerce twit atıldı, tepkiler çığ gibi büyüdü ve ondan sonra transferden vazgeçildi.

    ben dahil herkes daha önceki transfer başarılarına istinaden erden timur’un böyle bir hata yapmayacağını ve bunun bir hedef şaşırtma olduğunu düşündü. hepimiz ramiz karaeski’nin sıklıkla yaptığı gibi bir ters köşe bekledik haklı olarak fakat ortada öyle bir strateji yoktu gerçekte. taraftar o kadar tepki göstermese vecino şimdi kap’a bildirilmişti.

    bu vecino transfer süreci bana 14 mayıs cumhurbaşkanlığı seçimi sürecini hatırlattı. hatırlanacağı gibi aday belirleme süreci epey uzun sürdü. herkes esas adayın imamoğlu olduğunu, kurt siyasetçi kılıçdaroğlu’nun iktidarı şaşırtmak için esas adayı gizlediğini, sanki kendisi aday olacakmış gibi taktik yaptığını söyledi ama gerçekten de esas aday kılıçdaroğlu’nun ta kendisi idi. hah işte vecino’da da öyle oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın