• 555
    https://twitter.com/...617468602691607?s=20

    rezil herif. hala üste çıkmaya çalışıyor. abi bir kere biriniz de çıkın özür dileyin, bu kadar zor değil.

    transfer sezonu boyunca atıp tuttunuz, son gün bizim istediğimiz adamları orta sahaya alan takımda 4. alternatif konumunda olan, son 3 sezonun ikisini boş geçiren, 32 yaşında hem bonservis ödenecek hem de 3 yıl ciddi bir kontrat verilecek adamı taraftara güzelliyorsun. geç abicim bunları, karşında aptal yok. çıkın özür dileyin bu taraftardan.

    yönetimi korumanıza da gerek yok. dün geceden beri vecino transferi olmaması için yangın çıkaranlardan biri de benim. ancak ne erden beyi ne de dursun başkanı kimseye yedirmem. onlar da insan, hata yapabilirler, önemli olan bu hatadan dönülmesi.

    dursun aydın özbek yönetimi ve sayın erden timur göreve geldiklerinden beri kusursuz yönetiyorlar zaten, ancak yapabilecekleri tek hata sinerjiyi tersine çevirebilir, domino etkisi yapabilirdi. taraftar bunu önlemek için yangın çıkardı.

    aradaki üç beş tane kendini bilmez yönetime ağızlarına almamaları gereken laflar etmiş olabilir. ancak taraftarın büyük çoğunluğu hala yönetimin arkasında, güveniyor. senin korumana ihtiyaçları yok. bir de, ali naci, sen kimsin de koca galatasaray yönetimini koruyacaksın ki zaten.

    kendim de dahil galatasaray taraftarı sizlere prim vererek hata yapıyor. şu transfer dönemi bitsin, taraftar gerekli tepkiyi koyacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın