• 457
    rahat oyun ve net skorla kazandığımız deplasman maçımız. bununla beraber okan hocam ligde 30 galibiyete 39. maçında ulaşarak bunu en kısa sürede başaran hocamız olmuş ve adını tarihe bir kez daha yazdırmış.

    maçla alakalı olarak kerem aktürkoğlu üzerindeki ölü toprağını atmış, attığı golün ve yaptığı asistin yanında 2 golü de ofsayta takıldı. kerem demirbay da orta sahada sorumluluk alabilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi. angelino da geldiğinden bu yana belki en iyi oyununu sahaya koydu bu maçta.

    lakin bir pozisyon var ki kötü sonuçlansa bütün tadımızı kaçırabilirdi, o da ofsayt nedeni ile verilmeyen golde icardi'nin bileğine basılan pozisyon. var geldiğinden beri pozisyonu devam ettirme geleneğinden en çok da bu sebepten ötürü korkuyorum. o pozisyon oynatıldı, gol attık fakat kerem demirbay'ın eline çarpmasından ötürü verilmedi. lakin orada icardi çok daha ciddi sakatlansaydı, bunun yaptırımı veya telafisi nasıl olacaktı? tıpkı muslera'nın rize deplasmanında sakatlanması gibi. oyuncular bu pozisyonlara karşı çok daha net ve ciddi korunmalı, ortada ciddi bir yatırım var ve icardi de bu takımın neredeyse her şeyi.

    neyse ki sakatlıksız, güzel skorla kazandık ve yolumuza devam ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın