resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 301
    galatasaray'a transferi gundemde olan uruguayli.

    ben, bu arkadasin transferini bir kac yonden ele almak istiyorum.

    durum 1: diyelim ki transfer soylentileri dogru ve bu arkadasin bugun saat 11:00'de gercekten ucusu planlandi. bu durumda basta erden timur olmak uzere tum transfer komitesinin -bu transfer ozelinde- cok buyuk bir basarisizligi soz konusu olur. piyasada soylenen paralara alinabilecek onlarca alternatif varken bu arkadasa gitmek, akillara sadece torreira ve muslera'nin onerisiyle alindigini getirir, ki bu bence basli basina bir skandal olur. eger durum boyleyse ve bu transfer iptal olursa, zaten duygusal yapisi oldugunu bildigimiz torreira icin olumsuz bir durum olacaktir. yani vecino'nun transferi bir skandalken, gelmemesi de basimiza ayri bir skandal yaratabilir.

    durum 2: diyelim ki bu arkadasin transfer soylentisi tamamen hedef sasirtma - ki ben oyle dusunmuyorum-, gereksiz yere taraftarin citasi cok yuksege kondu. su anda khephren thuram falan konusuluyor ki bence sacmaligin daniskasi. transfer komitesi, transfer sezonu acildigindan beri bunun onunu bir turlu alamadi veya yonetemedi. takimin en eksik noktalarindan birine, cita bu kadar yuksege koyulduktan sonra kimi getirsen burun kivrilacak ve bizim toplumumuzun yapisi geregi o kadar olumlu ise ragmen sadece olumsuza yogunlasip kelle istenecek.

    kisaca vecino'dan bagimsiz orta saha transferi surecinin cok kotu yonetildigi dusuncesindeyim ve bu saatten sonra cok ust duzey biri gelmedigi surece uzulerek soyluyorum ki yine nur topu gibi bir kaosumuz oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın