resim
Emil Varhaugvik Breivik
Takım:Molde
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.80
Uyruk:Norveç
  • 175
    transferini zor görmediğim futbolcu.

    norveç'te ligin başı değil. oyuncunun yerini dolduramayız gibi bir durum yok.
    aşağı yukarı berkan'ı sattığın paraya alabilirsin oyuncuyu.
    belki bir kaç milyon eu fazla... zaten alacağın oyuncu da berkan'dan iyi.

    ancak konu şu ki galatasaray futbol takımı dinamizm, atletizm ve fizik kalite açısından çok şey kaybetti.
    berkan, midtsjö, zaniolo ve rashica.
    bunlar hep fenerbahçe'yi içeride ve dışarıda ezdiğimiz maçlarda aynı 23/24 sezonu molde eşleşmesinde her iki maçta da sahadan silinmemize yol açan fiziksel üstünlüğü sağlamışlardı. allahtan molde'nin son vuruş kalitesi zaniolo, icardi, kerem, oliveira gibi değildi. belki de futbol şansları yanlarında olmadı.

    allahtan tete defansif anlamda da zayıf olmayan bir futbolcu.

    bu şartlar altında galatasaray 4-3-3'e dönmek ve en azından oyunun ilk 75 dakikasında mertens'den vazgeçmek zorunda. galatasaray her ne olursa olsun torreira dışında oyuna dinamizm kapacak bir oyuncuya daha sahip olmak zorunda. bu 6,5 numara olur, 8 numara olur, 8,5 numara olur... farketmez. ama merkezde böyle bir oyuncu almamız şart. o zaman kaan ayhan, kerem ve oliveira'nın da varlıkları bir anlam ifade edecektir. torreira'yı dinlendireceğinde yada sakatlık - kart cezalısı gibi durumlarda o bölgeye kaan'ı atıp yine orta alanda breivik veya muadili bir futbolcunun direncinden, dinamizminden faydalanabilirsin.

    ha benim gönlüm sağlam bir 6 daha alıp torreira'yı 8 gibi kullanmaktan yanaydı ama bu da farklı bir formül. bir nevi zor durumda kullanabileceğimiz imdat çekici.

    bu adamı gözümüzle gördük. ayağı düzgün. dinamizmi var. avrupa'yı bilmiyorum ama bizim ligde her türlü iş yapar. aksi taktirde 3 büyüklerin en dirençsiz orta saha rotasyonu ile yarışa başlamış olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın