resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2514
    dün yaptığı pek çok güzel hamle için statta da, twitter'da, sözlükte de alması gereken takdiri fazlasıyla aldı erden timur. "ama ziyech ama zaha" diyenler de bunu biliyorlar. her türlü övgüye mazhar oldu adam zaten, daha ne yapılsın? ayaklarına mı kapanalım her gün veya ayağıyla bastığı yerden kalkan tozu ve toprağı mı öpelim?
    bugün hesap vermesi gereken bir yönetici konumundadır kendisi, lamı cimi yok. bunu da "fenerbahçelilerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz" şeklinde yorumlayacak galatasaraylı varsa, diyecek sözüm yok.
    galatasaraylı aklını ve mantığını koşulsuz şartsız kimsenin iradesine teslim etmez. kiraya vermez. kendisinin salak yerine konmasına da müsaade etmez. övmeyi de bilir, yermeyi de bilir. dün övülecek işler yaptı erden timur ve övüldü. o konular konuşuldu, kapandı. bugün her şeyin içine edecek bir hamle yapmak üzere ve daha önemlisi bunu taraftarın zekasıyla alay eden bir sürecin sonunda gerçekleştiriyor. bunu değil erden timur, babam yapsa sessiz kalamam. sessiz kalınmamalı. bu konu özelinde, önce yapmayı düşündüğü hamleye engel olunmalı, sonra da galatasaray taraftarına reva gördüğü "siz salaksınız, önünüze ne koysam yersiniz" muamelesinin hesabı sorulmalı. öyle yağma yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın