resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2510
    erden timur transferin son saatlerinde vecino gibi vasat birini alacak kadar şuursuz bir adam değil. bu işin içinde kesinlikle başka bir iş var.

    geçtiğimiz günlerde rahatsızlandığı haberleri çıkmıştı. transfer dönemi stresli olsa da maddi olarak kısmen rahatlamış durumdayız. yani parasal açıdan erden timur'u hasta edecek bir durum yok. önümüz açık.

    türkiye'de özellikle türk futbolunda bir camianın aşırı güçlenmesi pek istenen bir durum değil. biz bu sene de şampiyon olur ve şampiyonlar liginde başarılı olursak yavaş yavaş türkiye'de bayern münih benzeri bir dominasyona yaklaşacağız. bunun herkes farkında.

    ali koç 6. yılında servetini eritecek paraları döküp şimdilik taraftarının gazını aldı. sezon sonunda da şampiyonluk harici hiç bir sonuç onları tatmin etmeyecek.

    perde arkasında bu sezon başkalarının şampiyon olması mı istendi. bu konuda kulübe talimat mı geldi? erden timur'u hasta eden bu muydu?

    2019-20'de başakşehir'in, 2020-21'de beşiktaş'ın, 2021-22'de trabzonspor'un önü açıldı ve şampiyon oldular. geçen sezon da fenerbahçe'nin önü açılmıştı. inan kıraç sezon başında "ali koç sanıyorum ki bu sene şampiyon olacak. ali küçüğümüzün önünü açtılar. fenerbahçe şampiyon olacak." sözleri hala akıllarda. 18 penaltı aldılar, bize en az 3-4 maçımızda hakem eliyle puan kaybettirildi ama yine de olmadı. galatasaray winnerlığı galip geldi.

    sinan engin dün kendinden çok emin gs şampiyonlar liginde 4-5 puan anca alır dedi. ahmet çakar her hafta tff başkanına saldırıyor. rıdvan dilmen de neredeyse daha şimdiden fenerbahçe'yi şampiyon ilan edecek. bu sezon en fazla 4 yenilgi alırmış. hakemler arkasında olursa namağlup bile bitirir rıdvancım. trabzonsporla başakşehir zaten umutsuz vaka. adaylar belli. içinde en güçlüsü de belli.

    aklımda deli sorular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın