resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 246
    kendisi ile ilgili transferin mantıklı yanını düşünüyorum ve tabiki bulamıyorum. erden timur da, okan buruk da mantıksız insanlar değiller. bu transferde bir iş var. bu bahsedilen rakamların normal bir kafa ile verilmiş olması imkansız gibi geliyor. adam gerçekten kötü ve aradığın profilin tam zıttı.

    ayrıca kendisinin twitter aracılığıyla istenmediğini öğrenmesi çok zor olmayacaktır. yani hem oyuncunun, hem de taraftarının, daha sezonun başında motivasyonunu bu kadar düşürebilecek başka bir hareket istesen zorlasan yapamazsın herhalde. icardi’ yi falan satman lazım anca.

    belki uçuk olacak ama bence yapılacak şey şu… twitter’ da, kendisinin, taraftar tarafından havaalanında tepki gösterilerek karşılanacağını ve imza atılmaması için her şeyin yapılacağını yaymak gerekli. yoksa burdan döndüremeyiz.

    bu arada dostum senin gerçekten hiçbir suçun yok. bir laf var ya, sen öleceksin ki biz yaşayalım:( suç maalesef tümüyle, söyledikleri ile çelişen vizyonsuz yönetimimizin.

    bunu yazarken aklıma erden timur’ un “ biz avrupa şampiyonu olmak için kadromuzu kuruyoruz ve geliştiriyoruz” sözü geldi.

    sabır(!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın