resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2491
    (bkz: #3713581)

    orta saha transferinin gecikmesiyle ilgili bizler yönetimi eleştirirken ağzını yaya yaya bizi nankörlükle ve hainlikle suçlayan arkadaşları piste alalım şimdi. geçen sene orta sahamız fizikli ve tempolu oynayan rakiplere karşı sos verirken 32 lik elemanı getiriyoruz. üstelik yazılan rakamlar doğruysa 2.5 milyon euro senelik ücretle. şimdi üç kuruşa oynayan boey, kerem, nelson kendini aptal gibi hissetmeyecek mi? allah okan hocaya sabır, icardiye de sağlık versin.

    defansif olarak torreiraya çok fazla yük biniyordu geçen sene. bu yükü paylaşacak birini mutlaka almamız gerekiyordu, olmadı.

    bizim millet dünyayı o kadar siyah ve beyaz olarak yorumluyor ki, iyi insanların da hata yapacağını, onları uyaranların düşman olmadığını, asıl 7/24 şakşakçılık yapan kendilerinin dalkavuk olduğunu anlayamıyor. istiyorlar ki bi tane çoban bulalım peşine takılalım bizi güdecek, iyi de yapsa alkışlayalım, yanlış da yapsa kimse sesini çıkarmasın.

    işin enteresan tarafı, erden beyin kendisi bile ileride özeleştiri yapacaktır bu konuda, eleştiri dinlediğini, ders almaya çalıştığını, eleştirinin önemli olduğunu defaatle belirten bi insan kendisi. ama şakşakçılara sorsan herkes nankör.
App Store'dan indirin Google Play'den alın