resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 205
    büyük bir hayal kırıklığına özne olan transfer. weston mckennie'nin adı çıktığında kendisine tahta ayak, leeds'in küme düşmesinin baş aktörlerinden yazmıştım (bkz: #3713872) yazmaz olaydım. daha kötüsünü ve çok daha yaşlısını aldık. işte öyle bir transfer.
    lazio istediğimiz kamada ve guendouzi'yi transfer etti bize 32 yaşındaki ıskartaya çıkmış orta sahasını kitledi. bunun lamı cimi yok, bu kadar basit.
    bakın bu arkadaş eskiden fena topçu değildi özellikle inter zamanlarında. hatta uruguay milli takımında torreira, kendisinin yedeğiydi. sıkı bir serie-a takipçisi olarak şunu söyleyebilirim ki; aşırı kötü bir oyuncu olduğu söyleyemem ama ar-a-madığımız orta saha profili nedir diye sorulsa kendisini söylerdim. yaş aldıkça ağırlaştı, oyun kuruculuğu zayıf, dar alanda hata yapar, iyi bir kesici değil.
    nereden baksak dağ fare doğurdu. şampiyonlar ligindesin, ilk transfer yapman gereken elzem mevkiini son güne bırakıyorsun, gelen oyuncu ise yaşlı ve düşük profil. yine desteklerim ama bu transfer sürecinde yönetim büyük yanlışlar yaptı.
    yani her şeyi geçtim basında avrupa'nın en büyük takımlarının almakta zorlanacağı oyuncular yazıldı, sözde muhabirler transferlerini bitirdi en azından biriniz çıkıp basında geçen sükseli oyuncuları alamayız veya alamıyoruz deseydiniz de son güne kadar taraftarda bu kadar büyük beklenti yaratmasaydınız.
    çok beğenmesem de 2 yıldır formamızı giyen, yerli statüsünde olan, hazırlık kampını takımla geçirmiş adapte ve azimli bir berkan'ı kendisine tercih ederdim. çok düşük maaşla oynayan 25 yaşındaki berkan'ı 250 bin euro'ya kiralık gönderdik, 32 yaşındaki vecino'yu 3.5 milyon euro bonservise, yıllık 2,5 milyon euro sözleşmeyle transfer ettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın