• 370
    gece vakti sözlüğe girdim vecino isminin yanında 200 entry gördüm yeminediyorum kalbime öküz oturdu. ellerim titreye titreye başlığa girdim ve başımdan aşağıya kaynar sular aktı.

    yalvarıyorum yapmayın etmeyin. gerekirse midtsjö’yu yollamayın ve bu adamı almayın. yeminediyorum ses çıkarmam. orta saha olmadı ocak ayını bekleyeceğiz o yüzden torreira-midtsjö-oliveira-kerem dörtlüsü ile devem edeceğiz diyin sesimi çıkarırsam namerdim. ama vecino gelişi berbat berbat bir hamle olur. abartmıyorum avrupa piyasasının en berbat orta saha oyuncularından birisi.

    ya zaten bu saatten sonra dünyanın en iyi orta sahası bile gelse şampiyonlar ligi grubundan çıkmak çok zor. ligi’de oliveira ve kerem donunda sallar zaten. ocak ayına kadar bu rotasyonla gidip ocak ayında tek kurşun orta saha atalım razıyım. ama vecino denen kronik 32 yaşında temposuz kalitesiz pozisyon bilgisi olmayan elrmanı alırsanız işte o zaman sıçıp batırırsınız.

    galatasaray taraftarı yangının tam sırası. gerekirse kulüp binasını basalım ama bu adama o sözleşmeyi verdirtmeyelim. nerelerden nerelere geldik inanılır gibi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın