resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2479
    çok kıymetli futbolcuları takımımıza kazandırdığı gibi 2023-2024 sezonunda orta saha transferini makul ölçüde yapamaması nedeniyle hayal kırıklığı yaratan yöneticimiz.

    haziran ayında transfer planlarını açıklarken orta sahaya değinmemişti. o gün için çok takılmadım, alırlar herhalde dedim. sonuçta sergio ve torreira ikilisinin posasını çıkarmıştık.

    kaldı şurda 23 saat. şampiyonlar ligi için orta sahamız maalesef yetersiz. başkanım allah aşkına ne yaptın sen? neden bu kadar kritik mevkiiye takviye yapmadınız? görünen köy klavuz istemezdi işte. sergio geçen sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olsa bile soru işaretleri barındıran biriydi. en kötü ihtimalle onu yedekleyecek kalitede birini almalıydık. torreira'nın yedeği yokken burayı da es geçtik. ne olurdu orta sahaya 3 oyuncu almış olsaydın... elimizde zaniolo, kerem, barış, yunus gibi kanat oyuncuları varken zaha, tete, ziyech yapabiliyorsan orta sahaya da 2 kişi alabilirdin.

    neden erden abim neden? her şey güzel giderken neden? hiç mi eksiklik hissetmediniz oraya? bari berkan kalaydı be güzel abim...

    edit: güzel, aslan abim. yanıltmadın yine, sağol varol. güne başlarken orta saha eksik diye hayal kırıklığı yaşadığımı ve son günden transferin yetişemeyecegini söylemiştim ama ndombele ve sanchez gibi isimleri kazandırdın. bana da erken konuşmanın boş olduğunu gösterdin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın