resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 165
    icardi-zaha-ziyech gibi isimlere milyonların harcandığı sene ne bekliyordunuz arkadaşlar? ben de uzaklaştım daldım bir süre hayallere lakin düşününce öyle olmadığını anlayacaksınız. gerçekçi olalım arkadaşlar gerçekçi. oyuncu satmayı beceremiyoruz, burada eleştirilecekse yönetim eleştirilir, bu arkadaşın transferinde eleştirmek saçma. sponsor bulunur vs. demeyin, bir de işin bir diğer ucunda ffp var. bence yönetim nelsson'u satmayı hedefliyordu fakat olmayınca çıta mecburen düştü.

    oyun tarzı itibari ile tam anlamıyla aradığımız profilde bir isim. seviyesi ve formu tartışılabilir, lakin biz sert, fiziksel, ama aynı zamanda yeterince teknik bir iki yönlü yani box to box orta saha arıyorduk, kendisi de odur. dolayısı ile plansız bir transfer olmasına ihtimal vermiyorum. belki son ihtimallerden biriydi bilemem, ama aradığımız oyuncu profiline net uygun bir isim.

    sıkıntı şu ki yaşı itibariyle yeterince enerji katamayabilir. ve bunun üstüne, oliveira ile çok benzer tarzda olmasına rağmen, oliveira'dan daha kaliteli bir isim olup olmadığı da tartışılır. bence yakın seviyedeler, dolayısı ile oliveira'nın arabistana yollanıp bir orta saha daha takviye ile kendisini rotasyona dahil ediyor olabiliriz ki en iyi ihtimal bu. aksi halde oliveira'yı dahi kesemeyebilir. dönüşümlü oynayabilirler.

    güvenilir bir ayağa sahip, sert ve inter'de 127, serie a'da 250 maça çıkmış tecrübeli, uruguay'lı orta saha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın