• 109
    5 6 aydır bas bas bağıran orta saha eksikliğimize ve sürekli çok iyi orta saha gelecek demeçlerine rağmen orta saha transferi olmadan girdiğimiz gündür. bir de her şeyin aksine yetersiz olsa da berkan kutlu oradan ayrıldı. mitço abimiz satılacak deniliyor ama belirsiz. sergio oliveria ile ilgili dedikodular da var. sanırım 2 adet orta saha lazım bize. birisi net, birisi rotasyonda bulunmak üzere.

    bu transfer döneminde en ihtiyacımız olan bölge orta saha olduğu için diğer bölgelere alınan oyuncuların transferleri de biraz gölgede kaldı. hatta şimdi ihtiyaç zaha mı, tete'ye çok mu ihtiyaç vardı, ziyech'i napacağız gibi şeyler söylendi. sol bek ihtiyacımız olmasına rağmen kazımcan da orada oynardı paramızı orta sahaya harcardık denildiği için angelino transferi bile şu an tutulmadı. bunda kendisinin de şimdilik biraz tutuk başlaması ve boey yüzünden arşa çıkan bek performans standartımızın payı var.

    evet gel gelelim son güne girdik. aklıma 3 sene öncesi geliyor. tek almamız gereken oyuncu bir adet forvetti. pato'ya gidildi, teşekkür edilip el boş dönüldü. modeste zorlandı alınmadı. koca yaz boşa geçti. ben en son aspor izliyordum geri sayım saati çalışıyordu. 3 saat, 2 saat, 1 saat. hatta en son bjk'de oynayan wagner love'a bile gidildi bjk bir güzel bizi uyutup vermedi oynatmayacağı adamı sırf ibnelik olsun diye. bence haklılardı da. sıkıntı bizim onlardan medet ummamızdı. her neyse her an birini alacağız diye beklerken o sayaç gözümün önünde eridi bitti o gece. sanırım gece 01.00'dı. kimseyi almamıştık. ekran başında öyle kalmıştım. inanamamıştım. baya koca yaz bir forvet alınmamış ve sezona sinan gümüş tek forveti ile girmiştik. işte bu bende baya travma yarattı. ekran başında donup kalmıştım...

    şimdi yine korkuyorum. inşallah aynı şey olmaz ya da aynı şey olmasın diye göstermelik bir etobo alınmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın