• 362
    taraftarlar olarak bizlerin beklentisi ile okan hocanın beklentisinin aynı olmadığını düşündüğüm muhtemel transfer veya transferler.

    pek çok yorumcu ve ben hep savunma yönü ağır basan paredes, dominguez, amrabat, partey gibi oyuncuların veya iki yönlü ama ciddi savunma katkısı verebilecek guendouzi, ounahi, fred, fofana gibi oyuncuların takıma katılması gerektiğini savunduk. bu oyuncuların da birçoğu ile görüşme yapıldığı söylendi. fakat okan hocanın temmuz ayından bu yana basın toplantılarında ki söylemlerinden yola çıkarsak aradığı oyuncu profilinin bu yukarıda yazdığım isimlerle alakası yok gibi görünüyor.

    başakşehir ile şampiyon olduğu sene okan hocanın orta saha kurgusu, 2 tane 10 numara kökenli irfan can ve berkay arkalarında mahmut tekdemir şeklindeydi. bu orta saha kurgusu ile şampiyonlar ligi’nde de gayet güzel maçlar çıkardı. bu sebeple son günlerde yazılan angel gomes ve lo celso gibi isimler veya bu tarz orta sahada dribbling yapabilen, kilit pas atabilen, oyun görüşü yüksek orta saha oyuncusu transferi beklemek daha olası bir senaryo gibi görünüyor.

    ayrıca bugün 3 eylül 2023 arsenal manchester united maçını izleyenlerimiz olmuştur. o maçta declan rice’ın önünde havertz, odegaard, saka, martinelli, nketiah oynuyordu. maç her ne kadar 95. dakikaya kadar 1-1 sürmüş olsa bile maç boyunca oyunun hakimi arsenal takımıydı. declan rice dışında diğer 5 oyuncu da oldukça hücumcu oyuncular. diyebilirsiniz ki manchester united da casemiro’nun önünde eriksen, bruno, martial, rashford, antony oynuyodu ama yenildiler. tabii ki bu şekilde kurgular her zaman güzel sonuç verecek değil.

    doğru bir kurgu ve takımdaki oyuncular bu kurguya inandırıldığı zaman fazla sayıda hücum özelliği yüksek oyuncu ile sahada olmak çok büyük avantaj sağlayabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın