resim
Onyinye Wilfred Ndidi
Takım:Leicester
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Nijerya
  • 43
    son on seneyi göz önüne alırsak stilinin wanyama ve kante ile birlikte en iyi oyuncusudur. kante'nin birkaç farklı özelliği de vardı, onun arkasına çok uzun bir süre zirvede kalamasa da wanyama yazılırdı. bir de ndidi var.

    beğenilmeyen oyuncu ilk maçında torreira ile birlikte orta sahayı paramparça eder. bırakın kötüyü, galatasaray formasıyla rolü gereği vasat maçı dahi olamaz. bu adam hava topu alacak, inanılmaz bir top kapma becerisi var, agresif, güçlü, enerjik, stiline göre ayağı vasat üzeri. ki ligimizde karşısında çoğu zaman beceriksiz oyuncular veya kötü taktiğe sahip takımlar olacağı için normalde vasat altı yaptığı şeyleri de vasat veya vasat üzeri yapacak.

    sözlüğe lütfen ne kadar tanıyorum kısmı gelsin. oyuncu nerede doğmuş, ne yapmış, ne oynamış bilenin yorumunu ayrı okuyalım, bilmeyenin yorumunu ayrı okuyalım. şampiyonlar ligi'nde bu takımın topla çıkabileceği kaç tane takım var da oyun kurulumuna bu kadar takılıyor? bu zeminlerde zaten pedri veya de bruyne ile de oyun kuramazsınız. dandik ligimizde ndidi de topu ziyech'e kadar götürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın